آموزش بازنویسی ESP8266 و اتصال اون به Arduino
در این آموزش ما نحوه نصب کردن کتابخانه ESP8266 را بررسی میکنیم و سپس در قالب یک ویدیو آموزش آپلود کد در ESP8266 را به شما نشان خواهیم داد.
بیشتر بخوانیدسلام.
این بار قصد دارم تا یک آموزش ساده جهت کار با NodeMcu رو بذارم براتون.همانطور که توی آموزش های قبل تر توضیح دادم کار با ماژول ESP8266 کمی وقت گیر و رو اعصابه .اینجا بود که NodeMcu اومد روی کار تا برنامه نویسا بتونند بیشتر روی برنامه نویسی تمرکز کنند تا کانفیگ سخت افزار.
عکس بالا یک نمونه از NodeMcu هستش .این برد ها به صورت درونی روشون سخت افزار wifi تعبیه شده .
خوشبختانه توی ایران قیمت این برد ها مقرون به صرفه هست و قیمتی حدود 16 تا 17 هزار تومن داره.(البته الان که دارم براتون این مقاله رو مینویسم)
شما میتونید این برد ها رو از طریق اینترنت هم سفارش بدید .توی بازار ایران 2 نمونه از این محصول به وفور یافت میشه که میتونید از اینجا و اینجا این دو مدل رو ببینید و یا بخرید.
توی عکس های زیر این دو مدل رو ببینید.
همانطور که میبینید یکی شون کمی بزرگتره .
این دوتا برد برای شناخته شدن توسط کامپیوتر نیاز دارند که درایور ها شون روی سیستم کامپیوتر شما نصب بشه.
اما از کجا بفهمیم که کدوم درایور برای کدوم برده؟
جواب ساده است. پشت برد ها ورژن درایور نرم افزاریشون رو نوشته.
خب.پس از نصب درایور ها ، برای نوشتن برنامه روی این برد ها با Arduino IDE نیاز هست که کتابخانه Esp8266 رو نصب کنیم .برای نصب این کتابخانه میتونید به این آموزش مراجعه کنید ویا ویدیو پایانی این مقاله رو مشاهده کنید.
حالا همه چی آماده هست برای برنامه نویسی .
درپایان یک آموزش ویدیو ساده براتون میذارم که نحوه آپلود کد روی Nodemcu رو نشون میده.
موفق باشید.
در این آموزش ما نحوه نصب کردن کتابخانه ESP8266 را بررسی میکنیم و سپس در قالب یک ویدیو آموزش آپلود کد در ESP8266 را به شما نشان خواهیم داد.
بیشتر بخوانیددر این آموزش ما نحوه کنترل کردن سخت افزار را به وسیله wifi و اندروید بررسی خواهیم کرد و به شما یک مثال کوچک از روشن و خاموش کردن لامپ LED از طریق اپلیکیشن اندروید را نشان خواهیم داد
بیشتر بخوانید